Razgovor s korisnikom:MF-Warburg

Sadržaj stranice nije podržan na drugim jezicima.
Izvor: Wikiknjige

MF-Warburg, dobrodošli na Wikiknjige na bosanskom jeziku - slobodnu enciklopediju!


Stranica Pomoć olakšat će Vam da se snađete nakon registracije. Na njoj se nalazi objašnjenje kako koristiti Wikiknjige. Slobodno radite na Wikiknjigama i razgovarajte sa drugima.

Više informacija dostupno je na Čaršiji, gdje možete razgovarati sa drugim korisnicima. Možete kontaktirati i neke od administratora ako imate neko posebno pitanje.

Na svoju korisničku stranicu možete staviti odgovarajuće Babel okvire i korisničke šablone tako da drugi znaju koje jezike poznajete, šta vas interesuje, čime se bavite i sl. Molimo Vas da se potpisujete na stranicama za razgovor korištenjem ~~~~ (četiri znaka tilda).

S vremena na vrijeme pogledajte nedavne izmjene, gdje možete vidjeti nedavne aktivnosti na Wikipediji. Prilikom postavljanja datoteka koristite ispravne šablone za licencu i vodite računa o autorskim pravima prilikom pisanja članaka. Članci ili datoteke koje krše autorska prava bit će obrisani.Don't speak Bosnian? Bs-0?
Talk to us via our village pump in English
P. S. Imate li primjedbe ili komentare na ovu poruku?
Kliknite ovdje.
Prvi koraci
Pogledaj

Wikiknjige:Uvod

What an honour to be greeted here, ca. 5,5 years after registering :) --MF-Warburg (razgovor) 21:53, 9 april 2013 (KSV)Odgovori[odgovori]
Better late than never. :) -- Edinwiki (razgovor) 22:18, 9 april 2013 (KSV)Odgovori[odgovori]